Research laboratory-Groningen UNStudio

 How do you work in a building project for a program that almost forbids exterior light? How do you make that building detach from the "normailty" of have no windows, and still have a presence?
UNStudio gave us a clue.

 Through color and facade pattern, UNStudio created a "personality" for the building in it's natural surroundings, making it to gain life and a certain rhythm as well. Giving the important facade an dinamic look, and the "less seen" facade, an almost cirurgical and clean look.
Although, the building interior, receives daylight in order to enlighten the communication spaces and gathering places.
all images ©UN STUDIO


Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment